fredag 19 oktober 2007

R.I.M.L tipsar om Dj program

Dessa program kan hjälpa dig med att både mixa egna låtar, mixtapes och även göra din egen musik. Vi har valt ut några av dom som vi brukar använda oss av, men det finns självklart många andra liknande program.

Atomix Virtual DJ Professional V5.0
Virtual Dj är ett riktigt grymt program där du mixar dina låtar med olika effekter. Det är enkelt och bra, men det tar ett tag för att lära sig mixa i rätt takt och övergång.
www.virtualdj.com





Pioneer SVJDL 1.0
Pioneer är världsledande i Dj produkter och används av många kända Dj:s. Här är ett coolt program för datan med liknande effekter som Virtual.
www.pioneer.co.uk





MixMeister Pro v6.0
Ett perfekt program för att skapa ett mixtape för kvällen. Det är mycket lätt och du behöver endast lägga in låtarna så mixar Mixmeister övergångarna. Därefter så kan du ändra BPM och andra efekter för att få det perfekta ljudet.
www.mixmeister.com





Reason v.4
Reason är ett mycket komplicerat program där man skapar sina egna låtar. Det finns otroligt mycket funktioner och effekter som man kan välja mellan och man måste spendera mycket tid vid programmet för att lära sig hur det fungerar. Ett tips är att gå in på hemsidan och ladda ner videos, som förklarar hur man ska gå till väga. Exempel på hur det kan låta klicka här
www.propellerheads.se





Lycka till!!!
/R.I.M.L

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Traktor! traktor studio är mycket bättre än virtual

Anonym sa...

Vad är det som gör Traktor bättre än Virtual DJ?