tisdag 18 december 2007

Buy Now

Mycket inlägg om Buy Now nu, för deras nyaste låtar släpps precis, ni efterfrågade även orginal mixen på body crash självklart är även den ute när den riktigt feta mixen är ute som ni har i förra inlägget! Här har ni den massiva orginal mixen =P!!!... ENJOY!

BUY NOW - BODY CRASH

5 kommentarer:

Anonym sa...

Orginalet? Detta är inte hela låten. Detta är bara samma länk som finns på alla andra ställen. Det är från början min rework (Buy Now - Body Crash (Adam Bellus Rework).
För er som inte tror mig så kan ni lyssna 11 sekunder in i låten, det låter inte så snyggt, där det är en ful övergång från vocalen till melodin. Det är något som jag gjorde i min låt för att jag inte hade orken att göra den bra.
Min rework har funnits ute i 7 dagar så jag gissar att ni inte hade er innan det?
Får man fråga var ni fick tag på låten?
http://www.speedyshare.com/996159670.html
Där är min, är den lik er´?
Hoppas ni inte tar illa upp.

Anonym sa...

bara en edit/rework.. ej original

Rhythm sa...

Tack för alla possitiva kommentarer, vi får även säga tack till dig då adam så då gjort reworken....Härligt att du har en sån fritid att du orkar skriva denna fina insändare för en felskrivning. Låten är då ej Orginal Mixen men den är ej omixad, Nöjda?
Lyssna på de låtar nu tycker verkar värda att lyssna på istället för att klaga på små saker som att de inte är orginal mixen.

Anonym sa...

adam
fan vad du försöker lalla åp bloggarna

adam bellus du är en jävla tönt som byter namn på låtar och lägger upp dom

usch, pinsamt

Anonym sa...

Länge leve rhytm och bermuda!