fredag 30 november 2007

J's Top 5 Ever

Här får ni ta del av mina Top 5 genom tiderna. Introduktionen har redan dragits i tidigare inlägg med top 5. Det handlar iaf om House/Electro, och de fyra första låtarna var inget problem, men den femte var desto svårare. 2007 tycker jag har varit det bästa året hittills och det lär bara bli bättre. Med mer varierad och intressant musik.

1. Benjamin Theves - Texas
Denna låt av Benjamin Theves slog igenom 2005. Det kanske inte är alla som hört den men när man väl börjar lyssna på den så tröttnar man aldrig. EN riktigt jävla skön låt helt enkelt.

2. Dj Tiesto -Traffic (Sebastian Ingrosso Remix)
Tiesto är världens kändaste dj och han är enormt stor i världen. Själv så har jag inte varit någon direkt "fan" till hans musik men denna låt är bara hur grym som helst, och Ingrosso gör den bara bättre.

3. Supermode - Tell Me Why
Tell me Why är gjord av Angello och Axwell under namnet Supermode. Den kom sommaren 2006 och fungerar alltid lika bra vare sig på stranden eller på krogen.

4. Sebastian Ingrosso And John Dahlback - Stockholm Disco (Original Mix)
John Dahlbäck har blivit väldigt framgångsrik på den senaste tiden med bland annat sin låt "Hustle Up" som har varit en stor hit.

5. Erick Decks - Wild Obsession Theme (Klaas Mix)
En tung låt och enligt mig Klaas bästa remix.

N-fuckin-Joy


4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har väl ändå inte Ingrosso gjort någon remix på Traffic?

Anonym sa...

benjamin theves - texas är grym som fan.

Anonym sa...

Tung sida amigo

Anonym sa...

Stockholm Disco var fan ett skolexempel på house när den är som skönast. Fem av fem lussebullar!